LaRosa Baking

LaRosa Baking

Ik ben Roos de Witte en de school waar ik opzit is CURIO. Daar volg ik de opleiding leidinggevende bakkerij. Mijn vorige school is de Horecavakschool in Rotterdam daar heb ik vmbo-t gedaan met brood en banket. Vorig jaar heb ik stagegelopen bij Robèrt van Beckhoven en dit schooljaar loop ik stage bij patisserie Linnick in Amsterdam.

Ik ben bij Young Business gekomen via school. Daar kregen wij een presentatie over wat Young Business doet. Dit sprak mij erg aan omdat ik zelf al een paar jaar een Instagram pagina heb waar ik al het lekkers wat ik maak op deel. Daar op kreeg ik veel positieve reacties! En ben ik bestellingen gaan aannemen. Om alles wat professioneler te maken, heb ik mijn eigen logo ontworpen.

Toen ik bij Young Business kwam had ik dus al een idee en basis voor mijn bedrijf. Dankzij Young Business heb ik geleerd hoe ik een website moet maken. Zodat ik daar duidelijk mijn assortiment op kan laten zijn met alle informatie die daarbij nodig is.

Ik krijg steeds meer bestellingen. Daardoor ben ik met mijn bijbaantje gestopt in de horeca en ben ik nu alleen nog aan het werk met mijn eigen bedrijf, genaamd LaRosabaking.

Sinds 1 april 2022 heb ik LaRosabaking officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel!

Neem een kijkje op mijn Instagram of website om te zien wat voor lekkers ik maak!

Ook een eigen bedrijf starten?