Informatie voor

bedrijven

Praktische informatie

Inspireren

Ben of denk jij een inspiratiebron voor onze studenten te kunnen zijn? Dan zijn wij op zoek naar jouw!

Projecten

Werk je graag samen met een student en heb je een online project dat al tijden op de plank blijft liggen? Wij komen graag in contact!

Ondernemers

Ben jij een ondernemer en lijkt het jou leuk om ondernemende studenten te helpen met jouw kennis? Dan drinken wij graag een bak koffie met jou!

Informatie voor bedrijven

Young Business is onderdeel van Curio, de beroepsopleider in de regio West-Brabant. Een van de taken die wij als Curio hebben, is het afleveren van mbo-studenten die klaar zijn voor de arbeidsmarkt. Een belangrijk onderdeel hiervan is samenwerken met de beroepspraktijk, iets wat bij ons hoog in het vaandel staat.

Die samenwerking zoeken wij in toffe projecten die wij aan de studenten kunnen aanbieden. Om goed samen te kunnen werken, moet je kijken hoe je jouw kwaliteiten in kan zetten om de andere partij verder te kunnen helpen. Voor ons is dat ondernemerschap en online marketing. Voor ondernemerschap zijn we altijd op zoek naar enthousiaste ondernemers die tijd vrij willen maken om onze aankomende ondernemers verder te helpen.

Op het gebied van online marketing zijn we op zoek naar bedrijven die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken als het gaat over de zakelijke online marketing. Denk hierbij aan het optimaliseren of zelfs opzetten van een website, webshop of juiste de social media kanalen.

Ben jij ondernemer en heb jij een (online marketing) vraagstuk waar je hulp bij zou kunnen gebruiken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Samenwerken met Young Business?

Heb jij een gaaf project om samen met studenten van Young Business aan te werken?

Social media

Studenten gaan aan de slag met een social media campagne voor onder andere Instagram, Facebook, TikTok en Youtube.

Online marketing

Studenten gaan aan de slag met een online marketing campagne voor jouw website. Hoe zorgen we er voor dat jouw website hoger komt in Google en dat je meer online verkoopt?

Websites

Studenten gaan aan de slag met het bouwen en programmeren van jouw nieuwe of verbeterde website.

Onze projecten

Heb jij een tof project voor Young Business?